Jan 10 2004
ایده اینکه انتخابات را باید
ایده اینکه انتخابات را باید تحریم کرد روز بروز در بین دلسوختهگان ایرانزمین درحال شکل گیری است و طیفهای مخالفین شرکت در انتخابات منسجمتر و مشخصتر درحال محکم کردن جایگاه خود میباشند. حال چگونه است که عدهای هنوز باشک و اما و اگر از تحریم سخن میگوند را باید در این دید که عدهای ورشکسته مثل نیروهای ملی مذهبی هنوز بر این گمانند که با نزدیک شدن به طیفهای متحجر، نیمه متحجر و ارتجاعی در درون ساختار جمهوری اسلامی بگمان خود خواهند توانست در این آشفته بازار جایگاهی برای خود دست و پا کنند. اینها چنان عقب افتاده هستند که هنوز متوجه جهتگیری جامعه و افکار عمومی نشدهاند و هنوز گردا گرد همان تحلیلهایی میچرخند که شش هفت سال پیش میچرخیدند.
تا جایی که میتوان از افکار عمومی بدون اینکه سنجشی انجام شده باشد باخبر شد مسائل دال بر آن دارد که اکثریت مردم بطور کلی با شرکت در هر نوع انتخابات در ساختار کنونی حکومتی ایران مخالفند. این را من با تمام حواس پنج گانهام حس میکنم و همین امر هم هست که مرا بیشتر از قبل نسبت به وضع میهنام امیدوار میکند. یکی از اساسی ترین مسائلی که ما در این مقطع از زمان از تاریخ میهنمان باید در نظر داشته باشیم، تلاشهایی است که ملاهای حکومتی با پشتکار زیاد در پی توافق هرچه سریعتر با آمریکا بکار میبرند و در مقطعهای مختلف هم با آمریکاییها از در صحبت درامدهاند ولی هنوز یا به توافقی نرسیدهاند و یا اگر هم رسیده باشند نه آمریکا و نه حکومتگران ایران شهامت برملا کردن این توافق نامه ها را دارند و هر دو طرف هم آمریکا و هم حکومت آخوندی دست به عصا منتظر موقعیتی هستند تا توافقات پشت پرده را برملا سازند (یک نمونه از گفتگوهای پشت پرده). از این نظر تحریم انتخابات مسالهای بسیار حیاتی می شود چرا؟ از این نظر که با تحریم گسترده انتخابات میتوان به حکومتگران آمریکا حقنه کرد که دست توافق دراز کردن بسوی ملاهای ایران را ملت برنمیتابد و چنین عملی را به دل خواهد گرفت و این دلخوری آینده روابط بین ایران و آمریکا را با خطری جدی و بزرگ روبرو خواهد کرد. اگر ملت ایران دشمنی های سابق آمریکا را تا حدودی بفراموشی سپرده نه بخاطر نا آگاهیاش، بلکه بخاطر مشکلی است که با آن دست به گریبانند میباشد و اگر آمریکا در این مقطع از تاریخ ایران برای ملاها خوش رقصی کند عقوبتی بس گران نه تنها در ایران که حتی در کل خاورمیانه دامان آمریکا را خواهد گرفت.
من همچنین در این مقطع بنفع تمامی نیروهای مخالف جمهوری اسلامی میدانم که با فاصله گرفتن از جمهوری اسلامی و تحریم انتخابات آینده سیاسی خود را بیمه کنند، چونکه ملت ایران خلافکاران را نخواهد بخشید و همچون دول خارجی به مجازات خواهد رساند.
فراموش نکنید که رای ندادن اولین هدفاش نشان دادن قدرت و انسجام ملت درمقابل حکومت تعبیر خواهد شد نه ضعف و پراکندگی. با این عمل همچنین برای مردم و دول خارجی خصوصآ آمریکا مشخص شدن وزن اجتماعي اقتدارگرايان است.
و با این عمل مردم به دول خارجی سیگنالی خواهد فرستاد تا بدانند که هر حرکتی بسوی توافقهای پشت پرده را مردود میشناسند و وضعيت آنان را در آینده روابط بین ایران و کشوارهای همکار رژیم مشکل خواهد کرد.
در آخر باید به دوست عزیزمان فضولک در مورد مطلب امروزاش بگویم که عزیزدلم این گفتههای رهبر را زیاد جدی نگیر اینها فقط خوراک داخلی دارد و دولتمردان آمریکا هم بخوبی با آنها آشنایی دارند و میدانند که در پشت درهای بسته رهبر عظیم الجثه و چلاقمان خایه لیس بوش وشرکاست و هر موقع که فرمان دهند به خایه بوسی خواهد رفت.
نوشته: خُسن آقا در ساعت: 6:40 pm در بخش: بدون دسته بندی